Perfectionisme loslaten…

De voorbereidingen voor de kunstroute ‘De Schone van Boskoop’ lopen gesmeerd!
Voor deze route ben ik een voorbeeld-expositie aan het maken van creatieve stukken waarvoor kan worden ingeschreven bij CONqreat, om tijdens een van de workshops te maken.

En daar is ie dan gelijk; mijn uitdaging!
De kunstvormen voor deze expositie moeten voor iedereen toegankelijk zijn. Dus ben ik aan de slag om voorbeelden te maken die voor iedereen uitvoerbaar zijn en waarbij het niet nodig is een perfecte uitvoering neer te zetten… en dat voor een ex-grafisch vormgever! Echt; het valt niet mee om te zeggen ‘en zo is het goed!’

Om 6 en 7 oktober goed te kunnen vertellen wat het doel van de kunstwerken is, ben ik uitgegaan van mijn eigen thema’s. Dat maakt dat ik nog meer overtuigd ben van de meerwaarde van deze methode, want wederom heb ik een aantal inzichten gekregen wat mij persoonlijk ten goede komt. En dat is wat ik graag meer mensen wil geven.

Een tipje van de sluier?
Voor diegene die weten hoe het kan gaan als je gescheiden bent… ik had een groot meningsverschil met mijn ex-echtgenoot. Dan wordt er veel gezegd wat de boel er niet beter op maakt. En dat kan wel eens te lang in mijn hoofd blijven ronddwarrelen en mijn humeur beïnvloeden. Met het maken van een van mijn fotografie-stukken kwam ik snel weer terug op de plaats waar ik het naar mijn zin heb. Met een simpele wijsheid, wat in basis een enorme open deur is. De kans is groot dat het ook bij jou past… zie foto.

Kom je volgend weekend ook gezellig bij ons langs?
Ik zorg dat er een hapje en drankje klaarstaat!

Lieve groet,
Esmeralda

IMG_4294kl.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s