Spijt van wat je niet doet

Juist bij de oudere mensen die ik spreek, herken ik deze inkopper.
Verhalen over dierbaren die uit het oog zijn geraakt, familieruzies, onbegrip van en naar geliefden of vrienden… Er komt voor iedereen een moment dat het uitpraten, de relatie herstellen of het goedmaken niet meer kan.

Ik spreek mensen die een leven gewijd hebben aan hard werken. Elke dag aan de slag om targets te halen waarbij ze vaak de mensen en vaak kinderen om hen heen hebben teleurgesteld. Met soms een wrang einde, wanneer je toch met een ontslag of faillisement worden geconfronteerd.

Jongere mensen, wel of niet met burn-outklachten, voelen dat ze geen keus hebben. De werkgever verwacht dat, de klant wil dat, het is niet anders, anders verlies ik mijn baan, anders heb ik geen inkomen… Veel gehoorde redenen om niet te genieten van het leven naast een baan die je van inkomsten voorziet.

Maar kom op allemaal!
Doe wat moeite voor een ander. Wees ‘de minste’ in een ruzie en maak het goed. Of ga eens voor een goed gesprek met je baas of je klanten.
Het levert je in ieder geval duidelijkheid op!

Tijdens de workshops komen dit soort vraagstukken ook naar voren. Met daarbij vernieuwende inzichten, dus sluit een keer aan!
Of zoek je iemand die gewoon met je meedenkt en je helpt bij het vinden van de antwoorden die je zoekt. Dat kan ook; kijk op onze website en maak een afspraak.

Want ik help je graag!

Lieve groet, Esmeralda
CONqreat coaching en begeleiding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s