CONqreat over mij

Conqreat zit al een jaar of 10 in mijn hoofd…

Toen mijn leven weer een beetje op de rit begon te raken nadat de vader van mijn 2 toen nog kleine dochters vertrokken was, bedacht ik dat het wel heel fijn zou zijn om een scheidingsproces niet alleen te doorstaan. Met name op het kruispunt tussen rationeel problemen bekijken en emoties in goede banen leiden had ik het moeilijk en passende hulp vond ik toen niet. Of eigenlijk; de adviezen die ik kreeg maakten het soms alleen maar erger!

Daarbij komt dat ik van huis uit een soort ‘vreemde eend in de bijt’ ben. Er waren veel verwachtigen en er was vooral veel ‘hoe het hoort’. Heel vreemd was het ook niet, dat ook op dat vlak de boel aan het schudden ging toen ik volwassen werd. En qua hulp ook hier hetzelfde verhaal.

Tot op enig moment ik een fijn coach vond; zij hielp mij uit het doolhof om bouwde samen met mij een stevige basis voor mijn eigen ik. En dat is precies waar ik anderen ook wil en kan helpen. Want ik weet hoe lastig situaties, die je aan het hart liggen, kunnen zijn! Na mijn opleiding NLP afgelopen jaar heb ik zoveel inzichten gekregen en ik kan niet wachten ze te delen. Naast de plannen om mij nog specifieker te scholen gaat CONqreat dus van start. Omdat ik weet dat alleen al praten helpt.

Erg mooi is ook dat, door al deze wegen die ik bewandel, op meerdere vlakken helderheid ontstaat. Zo is mijn relatie met mijn 2 inmiddels puberende dochters prima. En niet omdat er bij ons thuis nooit iets aan de hand is, hoor. Het is juist vaak een behoorlijk, laat ik zeggen, levendige boel! Want inmiddels heb ik al jaren een relatie met een ontzettende lieverd met, tadaaaah – 2 puberzonen! En dat alles bij elkaar maakt dat je creatief een huishouden moet runnen om iedereen de ruimte te geven en de gezelligheid te behouden. Inmiddels ben ik zover dat ik ook die tips en trucs heel graag wil delen.

Dus wil je een keer gratis en vrijblijvend kennismaken om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen? Kijk op de website en bel of mail.  Ik zou het in ieder geval super vinden.

Lieve  groet,
Esmeralda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s