CONqreat helpt!

Emoties zijn bijzondere elementen binnen het leven van de mens.

Van fijne emoties kan je niet genoeg krijgen. Hoe heerlijk is het niet om vrolijk te zijn, verliefd te zijn of om enthousiast te zijn? Hoe meer hoe beter toch? Daar is in de regel geen hulp bij nodig!

Daarintegen zijn lastige emoties op een bepaald moment echt wel genoeg. Het houdt je vast in negativiteit, het beinvloed op de verkeerde manier je leven en maakt je ongelukkig. Dat is vast niet de manier waarop je wilt leven, dus is het van belang om hier uit te komen.

Lukt het je niet zelf, dan zijn er veel plaatsen waar je om hulp kunt vragen. Zelf heb ik verschillende dingen geprobeerd om de tegenslagen in mijn leven weer teboven te komen. Het meeste werkte nauwelijks en sommige hebben zelfs de boel alleen maar verslechterd… Uiteindelijk vond ik manieren die mij de handvatten reikten die wel effect hadden! En volgens mij zijn dat manieren die voor veel mensen zullen werken.

CONqreat wil deze manieren graag delen en ook jou helpen.
Zeker als het gaat over echtscheiding, familieproblemen of het begeleiden van pubers; ik weet als geen ander waar het over gaat en welke emoties er kunnen spelen. En dat maakt het praten een stuk makkelijker!

Denk je dat CONqreat jou kan helpen?
Kom gerust eens kennis maken; het kost je niets…

Lieve groet,
Esmeralda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s