Ik ben niet gek!

Wanneer je haar niet goed zit neem je de tijd voor de kapper. Om een beetje in vorm te blijven ga je sporten. Als er iets fout gaat in je lichaam ga je naar de dokter. Als er iets niet lekker loopt met je gevoel, je relatie’s en je geluk… ga je naar iemand die je daarmee kan helpen. Want nee; je bent niet gek.

Miljoenen mensen zijn je al voor gegaan; jong, oud, succesvol, slim enz.
Voor zware psychische klachten zijn er psychiaters en psychologen, voor de kleinere haperingen in het leven zijn er… mensen zoals ik.

Mensen die met je aan tafel gaan zitten en gewoon eens gaan kijken waar de schoen wringt. Wat er allemaal op je pad ligt waar je op de een of andere manier niet langs komt. Stukken verdriet, boosheid, angst, onzekerheid; noem het maar op. Je kent ze ongetwijfeld.

Laat je begeleiden om eens goed naar die strubbelingen te kijken. Wordt je bewust van wat je bezighoudt, ga herkennen waar je niet zo handig mee omgaat, vind je eigen zwaktes en zorg dat je daarmee kunt omgaan.

Het lijkt zo simpel maar dat is het niet. Door ons gecompliceerde leven met daarin zoveel verschillende rollen die als het even kan tegelijkertijd gespeeld moeten worden ren je jezelf voorbij. Neem de tijd om een uurtje in de zoveel tijd eens goed naar jezelf te kijken en alle stukjes weer op z’n plaats te leggen.

Je bent het waard!

Lieve groet,
Esmeralda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s